Ser du dig selv som en livlig gul eller er du mere en eftertænksom blå? Gør grøn dig glad i låget eller har du passion for rød?

Uanset hvad, så har astrologerne deres egen tolkning på hvilken farve der passer til dig. For ud over at dit stjernetegn siges at kunne give indsigt i dine personlige karaktertræk, kan det også være med til at afsløre hvilken farve der er forbundet med netop dig.

Har du lyst til at prøve om stjernerne har ret? Så brug farveguiden her under og prøv at benytte farven i dit hjems indretning eller i din påklædning. Hvem ved – måske du finder en farve som kan give dig positiv energi.

Tip! Leder du efter en sød gave til dit barn eller barnebarn? Se alle de fine drømmeplakater med stjernetegn her.


Her er farven som bedst matcher dit stjernetegn:

Stjernetegnet Vædderen Zodiac Aries

Vædderen (21. marts – 20. april)

Farve: Orange

Orange er en udfordrende farve. Den har et stærkt udtryk, er modig og energisk – præcis som dig! Orange er alt andet end kedelig, og er en både glad og frisk farve som Vædderen kan bruge med stolthed.

Se udvalget af plakater i orange nuancer her

Stjernetegnet Tyren Zodiac Sign Taurus

Tyren (21. april – 21. maj)

Farve: Grøn

Grøn er først og fremmest en farve som er stærkt forbundet med natur, økologi og vækst. Farven er desuden både beroligende og venlig, hvilket passer perfekt til Tyrens godmodige sind.

Se udvalget af plakater i grønne nuancer her

Stjernetegnet Tvillingerne Zodiac Sign Gemini

Tvillingerne (22. maj – 21. juni)

Farve: Grå

Grå er til dig som ved, at ikke alt er enten sort eller hvidt. Farven er både elegant og tidløs. Tvillingen siges at kunne være lidt ubeslutsom, men også med på noderne og gode til at holde balance i sit liv. Grå er derfor et rigtig godt valg til dig som er født i Tvillingens tegn.

Se udvalget af plakater i grå nuancer her

Stjernetegnet Krebsen Zodiac Sign Cancer

Krebsen (22. juni – 22. juli)

Farve: Brun/sand

Brun er en jordbunden, naturlig farve. Farven har set sine op- og nedture i modebilledet, men du som Krebs ved at de ting som farven symboliserer er tidløse; Nemlig omsorg, tryghed og tradition.

Se udvalget af plakater i brune/sandfarvede nuancer her

Stjernetegnet Løven Zodiac Sign Leo

Løven (23. juli – 23. august)

Farve: Gul

Gul skaber opmærksomhed og er forbundet med sjov og glæde. Løven siges at være lidenskabelig og have et lyst og positivt sind. Derfor passer gul perfekt til den livsglæde og kreativitet som du udstråler.

Se udvalget af plakater i gule nuancer her

Stjernetegnet Jomfruen Zodiac Sign Virgo

Jomfruen (24. august – 23. september)

Farve: Hvid

Hvid symboliserer renhed og uskyld. Hvid er farven til det tænkende og analyserende menneske, som netop Jomfruen er. Du vil gerne forbedre verden omkring dig og søger orden i kaos. Hvid er en farve som indeholder alt det bedste af netop dette.

Se udvalget af plakater i hvide nuancer her

Stjernetegnet Vægten Zodiac Sign Libra

Vægten (24. september – 23. oktober)

Farve: Blå

Blå er kendt for at have en beroligende og kølig effekt. Farven skaber balance og har et strejf af både poesi og venlighed. Blå er derfor den helt rigtige farve til Vægten, som værdsætter den harmoni som farven bringer ind i hjemmet.

Se udvalget af plakater i blå nuancer her

Stjernetegnet Skorpionen Zodiac Sign Scorpio

Skorpionen (24. oktober – 22. november)

Farve: Rød

Rød symboliserer både passion og lidenskab. Det er også en farve som forbindes med fare og stærke følelser. Skorpionen, som er en energisk og følelsesladet person, har i rød en farve der matcher hans/hendes personlighed perfekt.

Se udvalget af plakater i røde nuancer her

Stjernetegnet Skytten Zodiac Sign Sagittarius

Skytten (23. november – 21. december)

Farve: Lilla

Lilla er legesyg, spirituel og åben. Farven bringer associationer til eventyr og verdens fjerne egne og kulturer. Dermed er lilla farven til dig som er født i stjernetegnet Skytten, da den matcher dit eventyrlystne sind.

Se udvalget af plakater i lilla nuancer her

Stjernetegnet Stenbukken Zodiac Sign Capricorn

Stenbukken (22. december – 20. januar)

Farve: Sort

Sort er kraftfuld og autoritær. Bruger man farven i indretningen af hjemmet, kan den bidrage med et sofistikeret, grafisk look. Stenbukken er typen som har styr på sagerne og ikke er bange for at tage ansvar. Sort er derfor den helt oplagte farve til Stenbukken.

Se udvalget af plakater i sorte nuancer her

Stjernetegnet Vandmanden Zodiac Sign Aquarius

Vandmanden (21. januar – 18. februar)

Farve: Turkis

Turkis er en utraditionel og frisk farve. Man siger at Vandmanden er en kreativ sjæl, som har en original tilgang til livet og de ting den omgiver sig med. Vandmanden er visionær og ikke bange for at være anderledes – derfor er turkis din farve.

Se udvalget af plakater i turkis nuancer her

Stjernetegnet Fisken Zodiac Sign Pisces

Fisken (19. februar – 20. marts)

Farve: Rosa

Rosa/lyserød er en farve der udstråler sødme, kærlighed og blødhed. Er du født i stjernetegnet Fisken holder du sikkert af musik og kultur – og er en både hjælpsom og romantisk anlagt person. Du har tendens til at drømme – og lyserød er uden tvivl farven på den sky som du flyder afsted på.

Se udvalget af plakater i rosa/lyserøde nuancer her