Generelt om Floedefax
Floedefax er en online plakatbutik drevet af Anders Holmsgaard Andersen.

Du kan som kunde vælge mellem flere forskellige størrelser og spændende papirkvaliteter, så du får plakaten præcis som du selv ønsker.

For at kunne gøre dette praktisk muligt, er der ikke noget lager af færdig-trykte plakater. I stedet bliver hver enkelt plakat grafisk bearbejdet af Anders og efterfølgende sendt til tryk hos et eksternt trykkeri pr. bestilling. Trykkeriet sender så efterfølgende plakaten hjem til kunden, og derfor vil trykkeriets navn stå som afsenderadresse på pakken.

Besvarelse af kundehenvendelser
Du er altid velkommen til at kontakte mig. Det skal dog siges at jeg til daglig arbejder fuldtid og derfor kan kundehenvendelser i de fleste tilfælde først besvares efter kl. 17 på hverdage samt i weekender.

Har du et CVR-nummer?
Floedefax.dk er ikke en CVR-registreret virksomhed længere, da størrelsen af mit salg ikke retfærdiggører det. Jeg sælger derfor mine produkter som privatperson.

Hvem har designet motiverne?
Alle grafiske motiver er designet af Anders, som er grafiker og plakatdesigner med base i Aalborg. En del af fotografierne brugt på fotoplakater er taget af eksterne fotografer.

Hvordan er papir- og trykkvaliteten?

Motiver trykt i store størrelser kan i nogle tilfælde kan fremstå mindre skarpe, end hvis de var trykt i lille størrelse. Dette bør ikke være et problem i praksis, da større plakater ofte ses på en lidt længere afstand end små.

Nogle gange kan størrelsen på den endelige plakat variere en lille smule i forhold til den bestilte størrelse. Dette skyldes konverteringen fra inch til cm.

Hvad gør jeg hvis jeg ikke er tilfreds med min vare?
Hvis der er noget du ikke er tilfreds med, så kontakt mig og vi finder en fair løsning. Der yders 14 dages returret i henhold til dansk lovgivning. Læs mere i  handelsbetingelserne her.

Hvordan kan jeg kontakte dig?
Benyt venligst kontaktformularen 

Hvordan opstod Floedefax?
Jeg har altid elsket at lave plakater, og brugt en stor del af min fritid på det. Jeg lagde en del af mine motiver online for at kunne vise dem frem som mit portfolio og begyndte ret hurtigt at få henvendelser fra folk som gerne ville købe mine motiver. Derfor lagde jeg mine plakater til salg på bl.a. Etsy og Trendsales men blev hurtigt træt af de begrænsninger der var ved at sælge på sider som disse. Ideen om en egentlig webshop begyndte at spire hos mig, og jeg besluttede at kaste mig over projektet at designe en webshop helt fra bunden og få den præcis som jeg gerne ville; Et sted hvor jeg kan fremvise mine designs og samtidig tilbyde dem på tryk til interesserede købere.

Navnet Floedefax er måske lidt skørt, men jeg tænkte at jeg ville vælge et navn som jeg syntes lød sjovt og originalt. Navnet skulle så både bruges både til min webshop og som et slags kunstnernavn for mig til mine plakat-designs. I grafiker-fagsprog bruger man nogle gange udtrykket “flødetekst” til at beskrive en tekst der skal skille sig ud fra mængden på en smuk måde og fange læserens opmærksomhed – og en fax er jo i bund og grund et stykke papir som man kan sende afsted til en modtager. Når man så sætter de to ting sammen får man (logisk nok)… Floedefax!