Ofte stillede spørgsmål


Generelt om Floedefax plakater

Floedefax er en online plakatbutik drevet af Anders Holmsgaard Andersen som også er grafikeren bag de forskellige motiver.

Du kan som kunde vælge mellem flere forskellige størrelser og spændende papirkvaliteter, så du får plakaten præcis som du selv ønsker. Læs mere om papirtyper her.

For at kunne gøre det praktisk muligt at tilbyde plakater i så mange størrelser og papirtyper, er der ikke noget lager af færdigtrykte plakater. I stedet bliver hver enket plakatbestilling bearbejdet af mig og sendt til tryk hos et eksternt trykkeri. Trykkeriet sender så efterfølgende plakaten hjem til dig som kunde, og derfor vil trykkeriets navn stå som afsenderadresse på pakken. 


Besvarelse af kundehenvendelser

Du er altid velkommen til at kontakte mig hvis du har spørgsmål eller kommentarer.  Jeg gør mig umage for at besvare alle henvendelser hurtigst muligt. Dog kan jeg pga. mit arbejde, typisk først besvare henvendelser imellem klokken 17 og 20 på hverdage.

Skriv en mail eller benyt kontaktformularen her


Har du et CVR-nummer?

Floedefax.dk er ikke en CVR-registreret virksomhed længere, da størrelsen af mit salg ikke retfærdiggører det. Jeg var i en periode CVR-registeret fordi jeg forsøgte at sælge mine plakater gennem forhandlere, men dette kunne ikke betale sig for mig. Derfor droppede jeg det igen, og sælger nu mine plakater som privatperson gennem min webshop Floedefax.dk. 


Hvor finder jeg en samlet prisliste?

Du kan finde en komplet prisliste med alle størrelser og papirtyper her


Hvem har designet motiverne?

Alle motiverne er designet af Anders, som er grafiker og plakatdesigner med base i Aalborg. Nogle af fotografierne fra fotoplakater er dog taget af eksterne fotografer.


Hvordan er papir- og trykkvaliteten?

  • Plakaterne trykkes på kvalitetspapir med god farvegengivelse og høj UV-resistens. Papirtykkelsen er minimum 234 gram.
  • Der kan vælges mellem standard-, luksus-, special- eller kunstpapir under bestillingen af plakater.
  • Trykningen varetages hos et miljøcertificeret og kvalitetsbevidst trykkeri med stor ekspertise i plakattryk.

Motiver trykt i store størrelser kan i nogle tilfælde kan fremstå mindre skarpe, end hvis de var trykt i lille størrelse. Dette bør ikke være et problem i praksis, da større plakater ofte ses på en lidt længere afstand end små.

Nogle gange kan størrelsen på den endelige plakat variere en lille smule i forhold til den bestilte størrelse. Dette skyldes konverteringen fra inch til cm.

Læs mere om papir og tryk her


Hvad gør jeg hvis jeg ikke er tilfreds med min vare?

Hvis der er noget du ikke er tilfreds med, så kontakt mig og vi finder en fair løsning. Der yders 14 dages returret i henhold til dansk lovgivning. Læs mere i  handelsbetingelserne her


Hvordan opstod Floedefax?

Jeg har altid elsket at lave plakater, og brugt en stor del af min fritid på det. Jeg lagde en del af mine motiver online for at kunne vise dem frem som mit portfolio og begyndte ret hurtigt at få henvendelser fra folk som gerne ville købe mine motiver. Derfor lagde jeg mine plakater til salg på bl.a. Etsy og Trendsales men blev hurtigt træt af de begrænsninger der var ved at sælge på sider som disse. Ideen om en egentlig webshop begyndte at spire hos mig, og jeg besluttede at kaste mig over projektet at designe en webshop helt fra bunden og få den præcis som jeg gerne ville; Et sted hvor jeg kan fremvise mine designs og samtidig tilbyde dem på tryk til interesserede købere.

Navnet Floedefax er måske lidt skørt, men jeg ville vælge et navn som jeg lød sjovt og originalt. Navnet skulle så både bruges både til min webshop og som et slags kunstnernavn for mig til mine plakat-designs. I grafikerfagsprog bruger man nogle gange udtrykket “flødetekst” til at beskrive en tekst der skal skille sig ud fra mængden på en positiv måde og fange læserens opmærksomhed – og en “fax” er jo i bund og grund et stykke papir som man kan sende afsted til en modtager. Når man så sætter de to ting sammen får man (logisk nok)… Floedefax!