Handelsbetingelser

Bestilling
Hver bestilling bliver behandlet og klargjort til tryk af Anders Holmsgaard Andersen (grafiker og ejer af webshoppen Floedefax), og sendt videre til produktion hos et eksternt trykkeri. Trykkeriet sender efterfølgende den færdige plakat til den valgte leveringsadresse. Dette giver mulighed for at tilbyde dig som kunde plakaterne i mange størrelser og papirtyper, da der ikke er noget lager af på forhånd trykte plakater.

Valuta
Alle anførte priser er i danske kroner (kr./dkk./dkr.)

Levering
Levering varetages af et eksternt trykkeri, som udelukkende leverer ved forsendelse. Trykkeriet vil derfor fremstå som afsenderadresse på din pakke.

Der leveres kun til adresser i Danmark. Leveringen sker med Post Nord til enten privatadresse eller firmaadresse efter kundens valg. Se Post Nords webside for mere information om deres leveringsbetingelser. Ved enhver ordre får du oplyst forventet leveringstid og får tilsendt et Track & Trace nummer via email. Du vil løbende blive holdt orienteret via mail omkring leveringen. Det er ikke muligt selv at foretage afhentning hos Floedefax.

Uafhentet levering – særligt ved levering til Pakkeboks og lignende

Har du valgt levering i pakkeboks og undlader at afhente pakken inden afhentningsfristen vil den blive sendt retur og du kan ikke længere afhente den. Dette betragtes ikke som en fortrydelse af købet! Ordrebeløbet samt fragtomkostninger returneres ikke. Ønsker du at genbestille ordren betales fuld pris samt fragtomkostninger på ny.

Kvalitet (papir og tryk)
Se ofte stillede spørgsmål

Leveringstider
Leveringstider retter sig efter tidspunktet for modtagelsen af ordren, produktionstiden og forsendelsens løbetid samt tidspunktet for betalingens modtagelse. Beregn 5 til 10 arbejdsdages leveringstid i alt.

Betaling
Floedefax modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling foregår online via betalingsudbyderne Paypal eller Stripe – du behøver ikke at have en konto hos Paypal eller Stripe for at kunne betale.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms i Danmark.

Floedefax bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Risikoovergang og transportskader
Hvis varer ved leveringen er behæftet med åbenlyse transportskader, skal du straks reklamere over sådanne fejl over for udbringeren og uden ugrundet ophold kontakte Floedefax, så vi hurtigt kan tilbyde dig en løsning. Hvis du undlader at foretage reklamation eller tage kontakt, får det ikke konsekvenser for dit krav ifølge loven. Du hjælper os imidlertid med at gøre egne krav gældende over for hhv. fragtføreren og transportforsikringen.

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Reklamationsretten gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert behandling af produktet.Floedefax vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ret venligst henvendelse via email til kontakt@floedefax.dk før en returnering. I de fleste tilfælde kan fotodokumentation gøre det ud for en returnering.

Reklamationer sendes til:
Floedefax v. Anders Holmsgaard Andersen
Bornholmsgade 52, 4. tv.
9000 Aalborg

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, bedes du sende dine bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på www.floedefax.dk.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til Floedefax senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på kontakt@floedefax.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Ejerforhold
Floedefax er en online plakatbutik, drevet privat som en fritidsbeskæftigelse af Anders Holmsgaard Andersen.

Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over et produkt, købt på Floedefax.dk, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: kontakt@floedefax.dk