– Savner du at komme hjem til Aalborg, hjem til byen ved Limfjorden? Morgenstemningen efter karnevallet, eller på en bytur i Jomfru Ane Gade? 

Har du hjemve efter Budolfi Kirke, Cimbrertyren, Aalborg Tårnet eller Utzon Centeret? 

Savner du Aalborg sådan helt ind i knoglerne? 

Byplakater fra Aalborg

Så kan du heldigvis få Limfjordsbyen hjem til dig, ved at bestille en af de skønne Aalborg plakater fra Floedefax.dk – når du nu ikke kommer hjem til Nordjylland lige med det samme, så må Aalborg jo komme til dig!. 

Anders Holmsgaard Andersen, der er grafikeren bag de mange skønne Aalborg plakater, er selv bosat i Nordjyllands hovedstad. Han elsker byen og havnefronten, og hver tur langs vandet eller igennem de gamle gader giver inspiration til nye motiver til samlingen af grafiske byplakater. Lige nu kan du få hele 10 forskellige Aalborg plakater, og der kommer løbende nye til. 

Anders har også mange andre flotte og billige plakater i hans webshop – og den er så genialt indrettet, at du kan sortere alle plakaterne efter farve. Så hvis du savner en børneplakat, naturplakat eller en fotoplakat i grøn, ja så vises der kun de plakater der har farven grøn. Det er da smart! 

BLUSH - plakat med akvarel-motiv
Plakaten blush er håndmalet og med abstrakt motiv

Floedefax.dk tilbyder desuden navneplakater til børn – de bliver simpelt hen custom made så du vælger hvilken af de seks plakatdyr du ønsker, og så bliver de printet med dit barns navn. Du får de sødeste plakater med sødyr, det kan være eksempelvis en babysæl eller en søstjerne. 

Der findes også mange andre plakater til børn i Floedefax webshoppen, og de koster alle fra 139 kroner – det er da billigt! 

Alle plakaterne – både dem fra Aalborg, naturplakaterne og plakaterne til børn – fås i størrelser fra 20×30 cm til helt op til 100×150 cm. 

Besøg Floedefax.dk og bestil din nye Aalborg plakat – eller en af de mange andre smukke motiver. 

Ampersand plakaten er designet i skønne farver