Samme motiv – to forskellige udtryk

I november 2018 designede jeg plakaten TULIPAN Black Edition i forbindelse med Black Friday. Jeg lavede den med udgangspunkt i plakaterne i serien TULIPAN, men med et markant anderledes look.

Min ide var at give de farverige blomsterplakater et dramatisk modspil, og lave en plakat som har et mere moderne og anderledes udtryk, samtidig med at det bibeholder det enkle, organiske look fra blomstertegningen. Plakaten solgte rigtig fint, og er stadig at finde i webshoppen.

Nu er det imidlertid blevet sommer og derfor følte jeg at det var på tide at give motivet endnu et makeover, passende til årstiden. Jeg ville gerne gøre plakaten mere lys og frisk at se på, samtidig med at den ikke måtte miste sit enkle, moderne look.

Løsningen var utrolig simpel; Byt farverne rundt med hinanden. Resultatet har jeg kaldt TULIPAN White Edition og det er muligt at bestille den lige her hvis du vil have dit eget eksemplar 🙂

Men hvad er DU mest til? Skal det være sort og dramatisk – eller hvidt og enkelt? … eller foretrækker du de livlige sommerfarver fra den originale serie?